14 december 2023
Teams in de prijzen

Successen bij diverse teams.

Het seizoen 2023-2024 startte met prima resultaten van de jeugdteams. We zijn gestart met 71 spelers op onze highschool verdeelt in zes leerjaren met vier teams en acht teams in de leeftijden van 7-15 jaar. Een totaal van 197 spelers. Het blijft belangrijk om ons kader te scholen!

Junior highschoolteams

Semarang is een stad met ruim 2 miljoen inwoners. Na één training organiseerde het ministerie van Jeugd & Sport het belangrijkste landelijke toernooi. Ons team werd gekozen om Semarang West te vertegenwoordigen en ze wonnen het toernooi. Vijf van onze spelers werden gekozen in het stadsteam en wonnen ook het provinciale toernooi. In december wonnen twee van onze junior highteams belangrijke toernooien. Ons senior highteam deed dit ook. Andere teams valt het op dat onze coaches rustig vanaf de kant positief coachen.

Jeugdteams

Ook onze jeugdteams blijven in de prijzen vallen. Zoals je weet zijn er geen competities, maar spelen deze teams meestal een onderling toernooi op zaterdagmiddag of zondagmorgen tussen vier teams. Officiële toernooien hebben poules, waarbij de bovenste twee teams in een knock-out systeem om de prijzen strijden. Dit gaat over twee dagen. Het allerbelangrijkste: het plezier dat ze hebben.