Provinciaal kampioenschap o-13

Onze provincie telt 34 miljoen inwoners, 2x Nederland. Ons o-13 team behaalde de eerste prijs op dit “Soeratin” toernooi en gaan nu op voor het nationaal kampioenschap. In de finale werd met 1-2 gewonnen. Aan het toernooi deden 36 teams mee.

Jakarta, Dragon Cup nationaal o-14

Nadat ze zich eerder hadden geplaatst maakte het team zich op voor het nationaal kampioenschap in Jakarta, een busreis van een acht uur.
“Ik trek je de haren uit je hoofd als je weer zo slecht schiet,” riep een trainer van een team toen ons o-14 team hun nationale “Dragon Cup” toernooi speelde in Jakarta.

In de halve finale werden ze door penalties uitgeschakeld en kwamen met de derde plaats thuis. Doordat dit team geen competitie kent hebben ze grote stappen gemaakt tegen goede tegenstanders. Er lopen weer een aantal talenten tussen!

Promotie naar liga 1 o-18

Ons o-18 team leverde een topprestatie door in de stads liga voor o-20 op een gedeelde tweede plaats te eindigen en te promoveren naar liga 1. Het was een halve competitie en het team kreeg slechts vier goals tegen. In sommige wedstrijden was het leeftijdsverschil met ons team vier jaar.

Plezier en prijzen bij de onderbouw

Kinderen in de onderbouw spelen maandelijks (vriendschappelijke) tweemaal een toernooi meestal tussen vier teams en spelen dan drie/vier wedstrijden.

Bijna wekelijks haalt één van onze teams in de onderbouw een prijs. De prijzen zijn slechts bijzaak, het voornaamste is dat kinderen en ouders plezier hebben!