EHBO kamer en kantine

De regering kent veel regels waaraan scholen moeten voldoen. Men moet verschillende schooluniformen dragen, sportmaterialen hebben en ook dient er een EHBO kamer en een kantine te zijn. Men kent drie soorten scholen: privé, moslim en christelijk. De moslimscholen worden gsteund door de staat. Christelijke scholen moeten in hun eigen financiën voorzien. Leraren krijgen geen salaris en betalen vaak schoolbenodigdheden. Wij hielpen deze school met twee ruimtes.

Sponsor een student

De trainers van de voetbalclub selecteren spelers op hun voetbalkwaliteiten, doorzettingsvermogen en wil om te slagen. Het is hun doel om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. 

Momenteel studeert één van de oud-spelers aan de universiteit. Zonder de maandelijks ondersteuning van een aantal sponsoren was dit niet mogelijk geweest. Voor een klein bedrag per maand maakt u een droom waar! Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe toiletten voor kinderen en leraren

AK dankt alle sponsoren, ook namens de basisschool, voor de nieuwe toiletgroep voor 100 kinderen en hun leraren. Nederlandse kinderen onthulden een plaquette ter herinnering. 

Plaquette

 

 

 

 

 

 

Nieuwe ballen

De voetbalclub geven we ieder seizoen nieuwe ballen. Doordat de ballen zeer intensief worden gebruikt moeten ze veel vaker dan in Nederland worden vervangen. Het is erg moeilijk om een goede bal te vinden. Ballen zijn kwalitatief slecht. Verder kun je ze alleen in grote hoeveelheden kopen bij een groothandel. Garantie op een bal kent men niet. 

Video

Deel deze pagina