Joan BoelensJoan Boelens (60)

Joan heeft zijn sporen verdiend in het onderwijs en de sportwereld, o.a. als eigenaar van Bewegingscentrum Leeuwarden.
Daarnaast heeft hij zich als bestuurslid ingezet voor diverse organisaties, zowel in binnen- als in het buitenland.
Kenmerkend voor Joan is het woord " verbinding ", het leggen van lijnen naar o.a. de sociaal zwakkeren/kansarmen in de maatschappij middels het bieden van ondersteuning.

 

 

 

Max Houttuin (40)

Clubs: Blauw Wit’34; scHeerenveen, Jong Oranje met o.a. Ruud v.Nistelrooy en Mark v.Bommel

Relatie met Monique 3 kinderen          Woonplaats: Stiens (Fr)

Levensvisie

Aangezien ik het belangrijk vind om je medemens te helpen daar waar het kan en dit ook nog met sport wordt gecombineerd sluit dit perfect aan op mijn levensvisie. In mijn opinie is het essentieel om de jeugd te helpen om hun talenten te benutten en hun dromen te verwezenlijken. Mijn relatie met sport is, dat ik het heel erg belangrijk vind om actief bezig te zijn. Dit is erg goed voor lichaam en geest en geeft je veel voldoening en zelfvertrouwen. Daarnaast verbindt het mensen en biedt het kansen om door te groeien naar een plek in de maatschappij.

Indonesië

Bijzonder is dat mijn moeder, Joyce Arends, geboren is op Sumatra, Indonesië. Mijn vader, Dirk, en mijn zwager, Jelle Swart, vervullen ook een actieve rol binnen de stichting. Zij organiseren vergaderingen en activiteiten om geld in te zamelen.

Voetbalcarrière

Ik heb zelf 7 jaar betaald voetbal mogen spelen, maar door blessures moest ik op mijn 25ste een punt achter mijn carrière zetten. Momenteel ben trainer, dit doe ik met heel veel plezier bij de club waarvoor het allemaal bij mij is begonnen, Blauw Wit ’34 uit Leeuwarden. De cirkel is weer rond.

                                                                                          Awas Kaki, pas op je voeten. Wees er zuinig op.

 

 

Fotogalerij

Deel deze pagina